Имам питане:на моята не мърда стрелката за налягането няма значение топла или студена седи на първата чертичка,лампата когато запаля гасне няма проблем,та въпроса е датчика ли е прецакан или уреда на таблото, как мога да разбера ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Налягане на маслото на 164-ка
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеДай кабелчето на датчика на маса и някой да гледа къде ще отиде стрелката.Трябва да е на мах.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Здравейте колеги аз съм от клубъ на 155ците но вашата тема е много добра затова ще питам при вас.Датчикът за налягане на маслото и този за контролната лампа един и същ ли е и ако не е какво представлява този за налягането и как се сменя при мен че доколкото разбирам е някъде под турбото и за всички ли двигатели става този датчик от лада.Двигателят ми е 2,5ТД ВМ.Благодаря предварителноAlfa 155 2,5TD
Comment
-
Датчиците са 2.Този застрелката е кръгъл и тумбест и се намира от дясно на мотора под смукателния колектор.Не от към турбото,а от към ангренажа.Другия Изглежда като глава на болт от която стърчи букса за кабел.Намира се малко вляво от този затрелката.Близко са един до друг.Датчиците от Лада стават и за дизеловите и за бензиновите двигатели.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
@iv4oto_77@abv.bg
Чети в темата пише всичко и за бензин и за дизел . И къде се намира и как се диагностицира и как се модифицира новия от Лада .
Абе всичко .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от dragomia Покажи съобщениеИмам питане:на моята не мърда стрелката за налягането няма значение топла или студена седи на първата чертичка,лампата когато запаля гасне няма проблем,та въпроса е датчика ли е прецакан или уреда на таблото, как мога да разбера ?Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Някой може ли да даде малко повече инфо за този ладов датчик? Каде се продава, колко $ е (имам в предвид този за стрелката), втулка ли трябва да се слага или си се престъргва резбата направо и как мога да проверя датчика си дали са здрав или евентуално може да има запушване на маслената магистрала, която отива до датчика?Last edited by Da_Fuse; d.m.y г., 09:05.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеНякой може ли да даде малко повече инфо за този ладов датчик? Каде се продава, колко $ е (имам в предвид този за стрелката), втулка ли трябва да се слага или си се престъргва резбата направо и как мога да проверя датчика си дали са здрав или евентуално може да има запушване на маслената магистрала, която отива до датчика?Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
По 10 левадатчика, който е за стрелката за налягането, а не за лампата???? Ако съм разбрал правилно, направо не е истина, аз се бях приготвил с някакви 80 лева...
Правилно ли съм разбрал или???Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеПо 10 левадатчика, който е за стрелката за налягането, а не за лампата???? Ако съм разбрал правилно, направо не е истина, аз се бях приготвил с някакви 80 лева...
Правилно ли съм разбрал или???. Оригиналания е 80лв и е боклук .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Ок, а от каде мога да си взема евтиния (10лв) ладов датчик, защото в евро 07 ладовия е 42 левчета. та въпроса ми е от каде в софия мога да си взема този датчик, за който всички говорят?Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Comment
Comment